ranking

Serul pentru gene REALASH

5

Hrănirea uimitoare și grija pentru gene sunt principalele caracteristici ale serului pentru gene Realash. Ingrediente cum ar fi glicerina, extract de flori de officinalis, extract de frunze de arvense și multe alte substanțe de înaltă calitate sunt responsabile pentru nutriția genelor. Mai mult, compoziția Realash este de asemenea capabilă de a prelungi genele. Cu toate că extinderea nu este extraordinară, datorită serului pentru gene, genele devin hidratate și pline de viață.

Mai mult decât atât, consistența produsului merită aplauze deoarece nu este prea densă.

Cu toate acestea, utilizatorii necalificați ar putea întâmpina unele probleme legate de aplicare, deoarece preparatul cosmetic s-ar putea scurge din aplicator. Astfel, trebuie să se efectueze mișcări simple, pentru a aplica serul pentru gene Realash pe pleoapele superioare impecabil. Cei mai mulți consumatori sunt, de asemenea, vrăjiți de ambalaj. O cutie de carton simplă albă cu albastru care conține o sticlă ce stă mândră pe rafturile chimiștilor înconjurată de alte medicamente.

În ciuda designului Realash, care poate semăna cu un fel de poțiune de vindecare, produsul poate provoca iritații la începutul tratamentului. Adevărul este, că posibilitatea apariției disconfortului este destul de posibilă. În plus, efectele care ar trebui să se producă nu sunt realizate întotdeauna la 100%. Acest lucru poate fi legat de predispozițiile personale și reacția organismului la compoziția Realash.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

PLUSURI:

  • Gene extinse ușor
  • Hrănire și grijă pentru gene
  • Consistența
  • Ambalajul

MINUSURI:

  • Posibilitate ridicată de iritații
  • Aplicare dificilă
  • Nu are 100% efect

© 2024 "Cele mai populare seruri pentru gene" All Rights Reserved