ranking

Rețeta serului pentru gene

Pentru a-ți crea propriul ser pentru gene vei avea nevoie de o linguriță de ulei de ricin, o linguriță de extract de Aloe Vera sau ulei de migdale și două capsule de vitamina E.

Se amestecă toate ingredientele într-un pahar de sticlă și o linguriță de ulei de nucă de cocos lichid. Sub temperatura rece, uleiul de nucă de cocos se poate transforma din substanță lichidă în solidă, care îi va da soluției consistența necesară. Soluția ar trebui să fie aplicată în fiecare seară, în mod direct pe linia genelor cu ajutorul unei mici pensule, spatule sau degetelor. De asemenea, poți acoperi lungimea genelor cu ea, deoarece va consolida în plus genele și adăuga un luciu frumos.

Înainte de utilizarea serului pentru gene

Înainte de a te decide să cumperi un ser pentru gene, verifică lista cu ingrediente. Cele mai eficiente și fără efecte secundare sunt cele care nu conțin componente sintetice în ele. Dacă formula serului pentru genelor se bazează pe ingrediente minerale naturale sau pe bază de plante poți fi sigură că va fi atât sigur cât și eficient.

În continuare, prioritizează-ți nevoile și așteptările. Vrei ca genele tale să fie incredibil de lungi sau vrei doar să arate mai sănătoase? Foarte puține seruri pentru gene pot satisface toate nevoile consumatorilor. Înainte de a-ți face temele, e posibil să nu fii norocoasă să cumperi produsul potrivit pentru tine.

În timp ce folosești serul pentru gene

Pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să urmezi sfatul producătorului. Fiecare ser pentru gene ar trebui să aibă un pliant cu toate instrucțiunile necesare. Ar trebui să enumere orice efecte secundare posibile și măsuri de precauție. Asigură-te că îl citești înainte de a merge la oglinda de la baie.

Efectul optim va fi vizibil numai după terminarea întregului tratament.

Aplică întotdeauna serul pentru gene pe pielea curată, uscată. Ar trebui să te abții de la folosirea cremei de ochi în timp ce folosești serul pentru gene deoarece pelicula grasa poate preveni serul pentru gene să pătrundă în foliculi.

După terminarea tratamentului cu serul pentru gene

Atunci când tratamentul recomandat s-a încheiat, nu uita să folosești serul pentru gene câteva zile pe săptămână pentru a menține aceleași efecte pe o perioadă mai lungă de timp. De două ori pe săptămână pare o dozare rezonabilă pentru a-ți menține genele în formă.

© 2024 "Cele mai populare seruri pentru gene" All Rights Reserved