ranking

Cum să-ți prepari acasă un ser pentru gene

Nimic nu oferă mai multă satisfacție decât crearea și prepararea propriilor produse cosmetice. Crearea propriului tău ser pentru gene personalizat nu este dificilă. Relaxează-te și citește în continuare.

Ingrediente necesare

Ingredientele bune fac serul pentru gene eficient. Cuvântul ”bun” nu se referă la extracte de fructe exotice, de vârf de gamă, scumpe ci la cele naturale. Ingredientele naturale din plante ajută la hrănirea foliculilor genelor și hidratează genele făcându-le lucioase, puternice și lungi. Serul pentru gene făcut în casă nu sunt la fel de eficiente ca cele cumpărate deoarece nu conțin minerale și le lipsesc câteva vitamine esențiale, prin urmare, tratamentul poate dura mai mult. Ciclul de viață a genelor durează până la 150 de zile, care este durata pentru care ar trebui să folosim serul pentru gene.

Poți crea lista de ingrediente în funcție de preferințele și nevoile tale. Cele mai populare sunt uleiul de ricin, care stimulează foliculii genelor și crește circulația sângelui. Utilizarea uleiului de ricin poate provoca reacții adverse, cum ar fi închiderea la culoare a părului. În acest caz, acest efect ar fi foarte de dorit și nimeni nu se va plânge cu privire la aceasta. Următoarele ingrediente care ar trebui să fie utilizat sunt extractul de Aloe Vera (antibacterian și anti-inflamator), uleiul de cocos (pătrunde în gene și asigură o hidratare profundă), uleiul de migdale (face genele lucioase și netede), Uleiul de măsline, uleiul de Jojoba, vitamina E (accelerează creșterea genelor și poate fi cumpărat în formă lichidă).

Procedeul

Uleiurile trebuie amestecate cu o cantitate mică de petrol pentru o consistență mai densă, astfel încât serul pentru gene să poată sta pe gene mai bine. Ar trebui să se amesteci toate ingredientele foarte atent și să torni amestecul într-un flacon mic. Folosirea unui tub vechi de rimel și peria acestuia poate fi o idee bună. Asigură-te că ai curățat toate uneltele cu apă caldă și săpun înainte de reutilizare. Serurile pentru gene făcute în casă nu conțin conservanți; prin urmare, este important să se mențină cele mai înalte standarde de igienă atunci când se utilizează și se stochează acesta. Uleiurile se pot descompune în câteva luni, astfel că ar trebui să utilizezi serul pentru gene nu mai mult de 3 luni. Păstrează tubul bine închis într-un loc întunecat, rece. Păstrează-l departe de copii, cu excepția cazului în care vrei să cureți mizeria potențială.

© 2024 "Cele mai populare seruri pentru gene" All Rights Reserved