ranking

Fapte și mituri despre serurile pentru gene

Ar putea fi dificil să justifici ce este adevărat și ce este fals atunci când vine vorba de serurile penrtu gene. Există o mulțime de contradicții cu privire la acest subiect. În cazul în care ești pierdută și nu știi ce să crezi, iată clarificarea.

Serurile pentru gene funcționează – FAPT

Eficacitatea celor mai multe seruri pentru gene a fost testată și dovedită, înainte de lansarea fiecărui produs pe piață. Fiecare companie, care eliberează un ser pentru gene, este obligat prin lege să efectueze teste dermatologice și oftalmologice extinse. Putem găsi multe recenzii scrise de jurnaliști independenți, bloggeri și artiști de machiaj care confirmă faptul că serurile pentru gene duc la creșterea semnificativă a genelor.

Aplicare ușoară – FACT

Aplicatorul serului este făcut din peri sintetici care permit aplicarea precisă a serului. Modul în care aplicăm serul pentru gene este similară cu aplicarea tușului de ochi. Majoritatea serurilor au o consistență lichidă și acestea se usucă în câteva secunde fără să lase pelicule lipicioase pe pleoape,

Aplicatorul tip rimel – MIT

Peria tip rimel nu poate ajunge la foliculii genelor și eficacitatea produsului nu va fi foarte ridicată. Peria ascuțită care ajunge la rădăcinile genelor este întotdeauna mai bună.

Serurile pentru gene sunt periculoase – MIT

Fiecare ser pentru gene ar trebui să fie sigur pentru zona sensibilă a pieli ochilor. Efectele secundare, cum ar fi schimbarea culorii marginii ochilor sau orbirea sunt extrem de rare și provocate de seruri pentru gene prescrise. Testele extinse pot dovedi că fiecare ser pentru gene este sigur pentru sănătate și că nu cauzează nici un disconfort.

Ingrediente naturale – FAPT

Serurile pentru gene conțin ingrediente minerale naturale și pe bază de plante. Cele mai comune componente sunt Aloe Vera anti-inflamatoare, ceaiul verde calmant și uleiul de ricin hidratant.

Calitate = preț – FAPT

Serurile pentru gene au devenit un produs de înfrumusețare foarte popular. Cererea mare crește interesul asupra produsului. Când căutăm produsele online, o să găsim foarte multe seruri contrafăcute. E foarte ușor să cumpărăm un produs fals de pe eBay care costă mai puțin. Agenții activi din compoziția serului pentru gene sunt scumpi și acest lucru face întregul produs scump. Dacă decizi că vrei să cumperi un ser pentru gene, cumpără-l întotdeauna de la producător, chiar dacă vei plăti mai mult. Așa vei avea certitudinea că primești pentru ce ai plătit.

 

© 2024 "Cele mai populare seruri pentru gene" All Rights Reserved