ranking

Serul pentru gene REVITALASH

2

Serul pentru gene Revitalash este destinat tuturor femeilor care visează să aibă gene mai groase și mai sănătoase. O sticlă argintie conține 2 ml (care rezistă timp de aproximativ patru luni de tratament) sau 3,5 ml (suficient pentru a efectua un tratament mai mare de șase luni) a preparatului cosmetic. Serul vine cu o perie subțire, folosită pentru a facilita distribuția produsului pe pleoape.

Scopul serului pentru gene este extensia, îngroșarea, consolidarea și regenerarea genelor care au devenit deteriorate ca urmare a aplicării genelor false, henna, demachiere dură, tratamente de tatuare permanentă sau semi-permanentă. După aproximativ trei luni de utilizare a Revitalash, genele sunt regenerate, hidratate, mai atractive și în general mai sănătoase. La urma urmei, extinderea genelor și îmbunătățirea densității se observă după aproximativ două sau trei luni.

Pentru a sprijini rezultatele obținute de tratamentul cu Revitalash, este recomandabil să se aplice de mai multe ori pe săptămână.

Este esențial să se efectueze o aplicare doar pe pielea pleoapelor curată și uscată. În cazul în care machiajul nu este îndepărtat în detaliu, produsul se va confrunta cu o barieră care nu-i va permite produsului să le ofere genelor substanțele nutritive. Atunci când suprafața este pregătită în mod adecvat, atunci trebuie să fie distribuit cu ajutorul unui aplicator (o perie) de-a lungul bazei genelor superioare și inferioare. Un lucru demn de reținut este faptul că produsul nu trebuie să intre în ochi. În caz contrar, pot apărea iritații intense.

Adevărul este că toată lumea este liberă să utilizeze Revitalash, cu excepția persoanelor care au pielea din zona ochilor sensibilă, suferă de boli dermatologice sau de ochi, sunt alergice la oricare dintre substanțele din compoziția Revitalash. Acest grup de oameni ar trebui să consulte un medic generalist înainte de a trece printr-un tratament cu Revitalash. Merită subliniat că primele aplicări pot fi însoțite fie de furnicături fie de înroșirea ochilor. Din fericire, disconfortul dispare cu trecerea timpului.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

PLUSURI:

  • eficiența
  • modalitatea de aplicare fără efort
  • întărire și hrănire
  • oferă hidratare
  • regenerează genele deteriorate

MINUSURI:

  • poate provoca iritații
  • trebui să se aștepte mult pentru a vedea rezultatele
  • nu este recomandat pentru toată lumea
  • prețul mare

© 2020 "Cele mai populare seruri pentru gene" All Rights Reserved